AcasăNewsAccident cu un autobuz RATB. Mai multi calatori raniti

Accident cu un autobuz RATB. Mai multi calatori raniti

O informatie de ultima ora indica faptul ca mai multi oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident de circulatie.

UPDATE: O actualizare a cifrelor persoanelor ranite in urma coliziunii dintre autobuz si masina scoate la iveala faptul ca a fost vorba despre 10 persoane vatamate de accidentul produs pe strada Doctor Staicovici, din sectorul 5 al Capitalei. Doar sapte dintre acestea au avut nevoie sa fie duse la spital.

UPDATE: Accidentul a avut loc pe traseul liniei 385. O parte a calatorilor au fost dusi la spital, cu traumatisme in diferite zone ale corpului. Este vorba atat despre persoane care se aflau pe scaune, dar si despre oameni care se aflau in picioare si pe care puterea impactului dintre cele doua mijloace auto i-a facut sa se dezechilibreze si sa se aleaga cu lovituri.

Nedoritul eveniment rutier s-a produs in urma cu scurt timp, intr-o zona centrala a Bucurestilor, respectiv in apropierea palatului Parlamentului. Din primele date, se pare ca ar fi vorba despre opt persoane ranite, la fata locului ajungand deja mai multe ambulante cu cadre medicale specializate in interventii in situatii de urgenta. Ramane ca medicii sa le evalueze starea si apoi sa decida daca se impune transporutl lor la spital.

Accidentul in care a fost implicat un autobuz apartinand Regiei de Transport Bucuresti s-ar fi lovit de un autoturism.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger