AcasăNewsAccident cu sase raniti in Maramures, provocat de un sofer baut

Accident cu sase raniti in Maramures, provocat de un sofer baut

Sase persoane au fost duse cu ambulantele la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident in Surdesti, Maramures.

Doua autovehicule s-au lovit, joi noapte. O masina de teren al carei sofer consumase bauturi alcoolice (testarea cu etilotestul indicand 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat-n.r.) a intrat pe contrasens, pe drumul judetean Baia Sprie – Cavnic, izbind un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, doua persoane din jeep si patru din cea de-a doua masina implicata in coliziune au fost ranite.

Mai multe ambulante au fost solicitate la locul accidentului. Medicii le-au acordat primul-ajutor, fiind nevoie si de interventia unui echipaj al pompierilor, dupa ce soferii au ramas prinsi intre fiarele contorsionate, conform actualmm.ro. Ranitii au fost dusi la spital, la Baia Mare. Una dintre fetele aflate intr-unul dintre autovehicule este in stare mai grava.

Politistii l-au testat si pe cel de-al doilea conducator auto, rezultand ca si acesta bause inainte de a se urca la volan, etilotestul indicand 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul.

Sursa foto: actualmm.ro

263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger