AcasăNewsAccident cu patru victime, pe DN14. A intervenit descarcerarea

Accident cu patru victime, pe DN14. A intervenit descarcerarea

Medicii de la ambulanta, precum si echipaje specializate in interventii in situatii de urgenta, din Sibiu, au fost chemate sa intervina, cat mai rapid posibil, in ajutorul victimelor unui accident de circulatie ce a avut loc, luni dupa-amiaza.

Mai precis, a fost vorba despre o coliziune intre doua autoturisme, care s-a produs in jurul orei 17, pe DN 14 Sibiu-Medias, potrivit informatiilor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic. Mai precis, accidentul s-a produs la iesirea din localitatea sibiana Slimnic.

In urma impactului, patru persoane au avut de suferit, conform oradesibiu.ro, care citeaza reprezentanti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Este vorba despre trei femei si un barbat, acesta din urma ramanand prins intre fiarele contorsionate ale autoturismului in care se afla si avand nevoie ca pompierii de la descarcerare sa il ajute sa iasa din necaz.

Momentan nu sunt foarte multe date cu privire la starea ranitilor, insa, in functie de rezultatul evaluarilor medicale de la fata locului, specialistii vor decide daca se impune transportul lor la spital.

Ca urmare a accidentului- are carui cauze urmeaza sa fie elucidate de catre oamenii legii veniti in zona- circulatia in perimetrul kilometrului 13 al DN 14 a fost oprita temporar.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger