AcasăNewsAccident cu patru masini pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti: sase raniti

Accident cu patru masini pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti: sase raniti

Medicii de la ambulanta au fost chemati sa intervina cat mai rapid, sambata dupa-amiaza, pe DN 1, la locul unui accident in care au fost implicate nu mai putin de patru autoturisme in care se aflau mai multi pasageri.

Potrivit antena3.ro, cadrele medicale au acordat primul-ajutor unui numar de sase persoane, pe care apoi le-au transportat la spital, in Ploiesti, pentru investigatii suplimentare si tratament. Din primele date, leziunile suferite de acestia nu sunt grave, drept urmare nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol.

Accidentul a avut loc inainte de ora 14, la kilometrul 43 al DN 1 Bucuresti-Ploiesti, in zona localitatii prahovene Puchenii Mosneni, dupa cum reiese din datele facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Mai trebuie precizat faptul ca, urmare a situatiei nedorite, circulatia masinilor in zona s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute, timp in care li s-a acordat primul-ajutor victimelor si au fost facute masuratorile necesare anchetei. Insa cu putine minute inainte de ora 15, s-a anuntat ca traficul rutiera in zona a revenit la normal.

Ramane ca politistii care s-au ocupat de investigatia de la fata locului sa stabileasca exact cum anume s-a produs accidentul in care au fost implicate cele patru autoturisme.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger