AcasăNewsAccident cu o cisternă încărcată cu acid fosforic, pe DN 24! Mai...

Accident cu o cisternă încărcată cu acid fosforic, pe DN 24! Mai multe autovehicule implicate

Accident cu o cisternă încărcată cu acid fosforic, pe DN 24! Mai multe autovehicule implicate (sursa foto: ziarbicaz.ro)

Un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv o cisternă ce transporta acid fosforic, a avut loc sâmbătă dimineață în județul Galați. E de precizat faptul că s-a anunțat că nu există risc de explozie.

Totul s-a întâmplat pe DN 24 Tecuci-Tișița, în apropierea localității Cosmești, într-o curbă periculoasă, din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Primele detalii indică faptul că remorca unui vehicul s-a desprins și a ajuns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autocisterna încărcată cu acid fosforic. ”Șoferul autocisternei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un autotren, ulterior fiind implicată în carambol și o autoutilitară”, conform sursei citate.

E important de precizat faptul că, din primele informații reiese că nu au fost persoane rănite în urma acestui accident. Dar și că ”nu sunt semnalate scurgeri din autocisternă și nici pericol de explozie”, din câte s-a anunțat din direcția Centrului Infotrafic.

Circulația rutieră a fost afectată în zona în care s-a produs accidentul, fiind deviată pe rute ocolitoare.

60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger