AcasăNewsAccident cu noua victime, pe DN 1: o masina s-a lovit de...

Accident cu noua victime, pe DN 1: o masina s-a lovit de un autobuz!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Momente de groaza pentru calatorii unui autobuz care au fost, fara voie, martorii unei tragedii. Totul s-a intamplat dupa ce un autoturism a ajuns sa se loveasca puternic de mijlocul destinat transportului de persoane. Noua oameni au avut de suferit de pe urma impacutlui.

Accidentul cumplit a avut loc la primele ore ale zilei, pe DN 1, intre localitatile brasovene Sercaia si Persani, anunta Centrul Infotrafic, reprezentantii sai mentionand ca impactul a avut loc in conditii de carosabil umed. La fata locului au intervenit mai multe ambulante, dar si un echipaj de la descarcerare.

Care anume a fost motivul pentru care autoturismul a ajuns sa se izbeasca violent de autobuz nu se stie deocamdata. Insa in urma impactului, doi barbati- soferul si pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului- si-au pierdut viata chiar la locul tragediei, potrivit Antena 3. Leziunile suferite in urma coliziunii rutiere le-au grabit sfarsitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i readuce la viata.

Totodata, reprezentantii de la IPJ local au anuntat ca alte sapte persoane- de aceasta data aflate in autobuz- au suferit leziuni, insa nu grave. O parte dintre raniti au fost transportati la spital, pentru ingrijiri suplimentare, fata de cele primite, intr-o prima faza, de la medicii de la Ambulanta, veniti degraba in ajutorul victimelor impactului.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger