AcasăNewsBătrână lovită pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție! Ghicești...

Bătrână lovită pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție! Ghicești a cui a fost vina?

accidentAccident cu maşina de poliţie, în Vrancea. Victima a ignorat semnalele acustice și luminoase. Îngrozitor ce a urmat!

O bătrână a fost accidentată, miercuri, într-o localitate din Vrancea, femeia fiind acroşată de o maşină de poliţie în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Din primele informații, bătrâna în vârstă de 82 de ani, nu a fost atentă atunci când s-a angajat să traverseze strada. Reprezentanții IPJ Vrancea spun că mașina de poliție mergea la un eveniment având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Poliţistul aflat la volanul maşinii a frânat, însă nu a putut evita impactul.

„În jurul orei 10.15, o autospecială de poliție care se deplasa la locul producerii unui eveniment rutier sesizat prin apel 112, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a acroșat o femeie care se angajase în traversare în zona unei treceri de pietoni, pe raza localității Ploscuțeni”, transmite IPJ Vrancea, scrie MEDIAFAX.

Victima, din comuna Ploscuțeni, a fost preluată conștientă de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Vrancea.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

author avatar
Andreea Vlad
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger