AcasăNewsAccident cu doua TIR-uri si un autoturism, urmat de un incendiu devastator:...

Accident cu doua TIR-uri si un autoturism, urmat de un incendiu devastator: Doi morti si un ranit!

Tragedie pe o sosea din judetul Cluj, miercuri la amiaza. Doua TIR-uri incarcate cu marfa s-au lovit, iar in urma impactului, in care a fost implicata si o a treia masina, vehiculele au luat foc.

Cumplitul accident s-a produs pe DN1 N Apahida – Valcele, in apropiere de Dezmir. Imediat dupa producerea coliziunii, cele doua autotrenuri si autoturismul implicate in incident au luat foc. Conform Centrului Infotrafic, autovehiculele au ars in totalitate, iar soferii au ramas incarcerati. Potrivit presei locale, doi dintre conducatorii auto au pierit, iar al treilea a fost ranit.

La locul accidentului au sosit, de urgenta, mai multe ambulante, dar si specialisti de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care au intervenit pentru scoaterea soferilor dintre fiarele contorsionate.  Circulatia in zona a fost afectata, in urma producerii tragediei. Politistii au intervenit pentru a dirija traficul, dar si pentru a face cercetarile in urma carora sa stabileasca ce anume a dus la producerea nenorocirii.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger