AcasăNewsAccident cu două mașini și o ambulanță, în Capitală. Autospeciala, răsturnată pe...

Accident cu două mașini și o ambulanță, în Capitală. Autospeciala, răsturnată pe șosea/4 răniți, duși la spital

sursa foto: antena3.ro

Un accident în care au fost implicate o ambulanță și două autoturisme a avut loc marți, 2 ianuarie, în București. Din primele informații, accidentul a avut loc în apropierea unui mall din sectorul 6. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor.

Două mașini și o ambulanță au fost implicate, marți, într-un accident rutier ce a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov. Conform celor mai recente date, patru persoane au fost rănite. Potrivit news.ro, toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Universitar.

Ambulanţa a fost răsturnată, pe o parte, în urma accidentului. „Din accident a rezultat rănirea uşoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane, soferul ambulantei, o conducătoare auto şi 2 pasageri din auto”, au transmis oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei, potrivit sursei citate.

Ca urmare a evenimentului rutier, calea de rulare a tramvaielor este blocată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe strada Braşov, în ambele sensuri.

Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite de către polițiști, în urma unor cercetări.

Accident cu 3 autoturisme pe DN 6 Orșova – Caransebe

Un alt accident a avut loc marți, 2 ianuarie, de această dată în județul Caraș-Severin. Potrivit primelor informații de la Centrul Infotrafic, trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 6 Orșova – Caransebeș, la kilometrul 448+250 metri, în zona localității Buchin, din județul Caraș-Severin.

În urma acestui accident, o persoană a fost rănită. În zonă s-a circulat dirijat, alternativ,, ca urmare a evenimentului rutier.

author avatar
Andrei Coman
219 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger