AcasăNewsAccident cu doi morti, la Iasi

Accident cu doi morti, la Iasi

Doua persoane si-au pierdut viata, dupa ce au fost implicate intr-un teribil accident de circulatie petrecut in localitatea Hadambu, judetul Iasi.

Soferul unei masini marca Mercedes a pierdut controlul volanului, autoturismul izbind cu violenta un copac aflat pe marginea drumului.

Soferul si pasagerul din dreapta-fata si-au pierdut viata pe loc, alte trei persoane aflate in autoturism fiind grav ranite.

Conform bzi.ro, martorii accidentului au sunat la 112 si mai multe ambulante si-au facut rapid aparitia in zona.

Politistii au demarat o ancheta, insa din primele informatii se pare ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu a adaptat viteza la conditiile de trafic.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger