AcasăNewsAccident cu doi morți în Bacău! Alte două persoane rănite

Accident cu doi morți în Bacău! Alte două persoane rănite

accidentAccident cu doi morți în Bacău! Alte două persoane rănite

Două persoane au murit, luni dimineață, în județul Bacău, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod, anunță Poliția Română.

Alte două persoane au fost rănite, după ce un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit un cap de pod. Accidentul a avut loc pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău.

În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale, anunță autoritățile.

Accident cu patru victime

Traficul rutier prin zonă s-a desfășurat alternativ, pe un fir, circulația reluându-se în parametri normali după circa o oră.

„Pe DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod. În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

author avatar
Andreea Vlad
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger