AcasăNewsUPDATE: Încă o dramă rutieră - accident cu patru morți si doi...

UPDATE: Încă o dramă rutieră – accident cu patru morți si doi răniți, pe DN28

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

Coliziunea dintre două autoturisme a alertat salvatorii ieșeni, care au intervenit de urgență cu mai multe echipaje medicale pe DN 28 Târgu Frumos – Iași.

UPDATE: Din păcate, informațiile actualizate despre accidentul din Bălțați sunt foarte triste. Centrul Infotrafic transmite că patru oameni au murit și alți doi au fost răniți în urma coliziunii din această după-amiază.


Accidentul a avut loc duminică după-amiază, în zona localității Bălțați. Conform Centrului Infotrafic, cinci oameni au fost răniți după ce o mașină, care ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, a fost lovită de alt autovehicul.

Ca urmare a producerii accidentului, circulația în zonă a fost afectată, pe durata în care s-au acordat îngrijiri, la fața locului, persoanelor vătămate și s-au fpcut cercetările necesare stabilirii condițiilor în care s-a produs coliziunea.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger