AcasăNewsAccident cu cinci raniti pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala. Traficul...

Accident cu cinci raniti pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala. Traficul rutier, ingreunat!

Cinci oameni s-au ales cu leziuni, dupa ce o masina a intrat, duminica, in barele metalice aflate pe Autostrada Soarelui.

Accidentul a avut loc in jurul orei 14, la kilometrul 41 al Autostrazii A 2, care leaga Bcucurestiul de Constanta, pe sensul de mers catre Capitala. Conform Centrului Infotrafic, un autoturism s-a lovit de glisierele metalice montate pe partea dreapta a carosabilului. in urma impactului puternic, cinci oameni au suferit leziuni. In ajutorul lor, au fost chemati medicii de la Ambulanta. Specialistii urmeaza sa le acorde primul-ajutor ranitilor, urmand sa stabileasca daca starea lor impune transportul victimelor la spital, pentru investigatii suplimentare.

La locul accidentului au ajuns si politistii de la Rutiera. Conform aceleiasi surse, ca urmare a producerii impactului, circulatia autovehiculelor in zona a fost ingreunat. Soferii care au drum in zona sunt sfatuiti sa respecte indicatiile agentilor de politie, pentru a se evita producerea unor alte evenimente rutiere nedorite.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca, in cadrul unei anchete, conditiile care au dus la producerea accidentului soldat cu cinci raniti.

Sursa foto: gazetadebuzau.ro

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger