AcasăNewsAccident cu 4 morti si mai multi raniti pe DN 2/E 85

Accident cu 4 morti si mai multi raniti pe DN 2/E 85

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Un nou accident grav, in care a fost implicat un microbuz destinat transportului de persoane, a avut loc, in cursul dupa-amiezii, pe DN2/E85.

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

UPDATE: Trei persoane care au avut de suferit de pe urma coliziunii au fost duse la spital la Focsani. Conform jurnaldevrancea.ro, in microbuz se aflau, pe langa sofer, si 7 muncitori. Autovehiculul mergea de la Bacau si ar fi trebuit sa ajunga la Galati, insa, din motive neclare inca, a ajuns pe sensul opus de mers, izbindu-se de camionul care rula regulamentar.

–-

Din primele informatii, oferite de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane, rezulta faptul ca a fost vorba despre o coliziune intre un microbuz si un camion si ca impactul a avut loc in dreptul kilometrului 224 al soselei ce leaga Focsaniul de Aiud.

Se pare ca ar fi fost vorba despre un impact frontal, de unde si numarul mare de victime. Conform presei locale, ar fi vorba despre patru persoane decedate si cel putin trei ranite. Acestea din urma vor fi duse, cat mai curand posibil, la spital.

O data ce s-a anuntat faptul ca sunt mai multe victime, catre locul accidentului au fost directionate mai multe masini ale ambulantei, inclusiv un echipaj de descarcerare, dar si echipaje de politie. Acestea din urma au, printre altele, si misiunea de a asigura perimetrul in care se edsfasoara operatiunea de preluare a ranitilor.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger