AcasăNewsAccident aviatic Ucraina. Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul...

Accident aviatic Ucraina. Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit, joi dupa-amiaza, in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. In accident a mai murit inca o studenta de la aceeasi universitate.

Tanarul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina avea cetatenie romano-canadiana si era insotit de o alta studenta la UFM, cetatean strain. Profesorii universitatii sunt „ingroziti” de cele intamplate, a declarat, vineri, decanul Facultatii de Medicina a UMF Cluj, Anca Buzoianu.

„In accidentul aviatic din Ucraina si-au pierdut viata, din nefericire, si doi studenti de la Facultatea de Medicina a UMF Cluj, anul II, sectia engleza. Este un tanar cu dubla cetatenie, romano-canadiana, si o studenta cu cetatenie straina. Suntem ingroziti de cele intamplate si ne pare rau ca a avut loc un astfel de eveniment”, a spus Buzoianu, citat de b1.ro.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, vineri, ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie.

author avatar
Alina Costache
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger