AcasăNewsAccident aviatic in Malta, cu cel putin cinci morti (VIDEO)

Accident aviatic in Malta, cu cel putin cinci morti (VIDEO)

Un avion de mici dimensiuni s-a lovit de pamant, la scurta vreme de la decolare. Se pare ca nu ar exista supravietuitori, insa aceasta varianta nu a fost confirmata oficial. Desi initial se vehiculase ca la bord se aflau oficiali europeni, informatia nu s-a confirmat ulterior.

Conform presei locale, cel putin cinci oameni si-au gasit sfarsitul ca urmare a prabusirii aparatului de zbor. Accidentul – produs din cauza neelucidate inca- a avut loc in aceasta dimineata, aeronava prabusindu-se pe raza aeroportului din Luqa, de unde si isi luase zborul cu scurta vreme inainte.

Impactul cu solul a fost unul violent si a cauzat izbucnirea unui incendiu la bord. Ca urmare, conform timesofmalta.com, se crede ca nu ar exista supravietuitori. La fata locului au ajuns ambulante si echipaje de pompieri.

[youtube]NTpdWQYCk2Q[/youtube]

Despre accidentul aviatic din Malta trebuie spus ca intr-o prima faza s-a crezut ca la bordul avionului s-ar afla reprezentanti ai Frontex, agentia europeana care gestioneaza cooperarea operationala la frontierele externe ale statelor membre UE, din directia institutiei s-au facut precizari edificatoare, via Twitter, in sensul in care s-a precizat ca avionul care s-a prabusit in Malta nu era inchiriat de ei.

sursa foto: captura youtube

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger