AcasăNewsAcademicianul Constantin Balaceanu Stolnici, internat de urgenta la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, internat de urgenta la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost duminica internat de urgenta la Insitutul Clinic Fundeni, din Capitala.

Anuntul a  fost facut de partenerul sau de la Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) Romania, Gigel Lazar. „Pentru prima data sunt ingrijorat”, a scris Gigel Lazar pe Facebook despre partenerul sau de la CIADO, potrivit Romania TV.

Constantin Balaceanu Stolnici are 91 de ani si in urma scandalului legat de colaborarea cu Securitatea s-a retras din viata publica. Tot din aceasta cauza s-a retras si din Academia Romana.

In decembrie 2007, Balaceanu Stolnici a anuntat ca se retrage din activitatile Academiei Constantin Balaceanu-Stolnici s-a nascut la 6 iulie 1923, la Bucuresti.  Din 1948 este Doctor in Medicina si Chirurgie si medic neurolog si pionier in domeniul neurociberneticii.  Este autor si coautor a numeroase lucrari stiintifice in domeniile ciberneticii si antropologiei, membru de onoare al Academiei Romane, descendent al Balacenilor, veche familie boiereasca pamanteana. A fost decorat cu Ordinul „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler.

author avatar
Andra Nesu
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger