AcasăNewsAcademia Catavencu are un nou proprietar: Dan Grigore Adamescu!

Academia Catavencu are un nou proprietar: Dan Grigore Adamescu!

Academia-Catavencu-proprietar-cumparat-vandut-marca-brand-Dan-Grigore-AdamescuAcademia Catavencu are un nou proprietar: Dan Grigore Adamescu!

Patronul ziarului Romania Libera, Dan Grigore Adamescu este noul proprietar al marcii Academia Catavencu. Acesta a cumparat, marti, 14 iunie 2011, brandul revistei de satira cu 882.654 euro, suma care include TVA, scrie paginademedia.ro. Licitatia s-a oprit dupa 75 de pasi, fiecare a 7.500 de euro. Dupa fix 9 minute!

Academia-Catavencu-proprietar-cumparat-vandut-marca-brand-Dan-Grigore-Adamescu
Academia Catavencu are un nou proprietar: Dan Grigore Adamescu!

Lupta s-a dat intre Adamescu, reprezentat de avocatul Dumitru George Claudiu si Orlando Nicoara, directorul Mediafax Group.

„Am licitat pana cand am considerat ca este business (…) Data trecuta s-a licitat la sentiment. Acum a fost afacere pura”, a declarat Orlando Nicoara dupa licitatie.

Adamescu a fost la a doua incercare de a cumpara marca Academia Catavencu. Prima oara, dupa o licitatie stransa, de 45 de minute, a pierdut in fata lui Doru Buscu, directorul editorial al revistei, licitatia ajungand la valoarea de 1,6 milioane de euro.

La licitatia precedenta s-au parcurs 154 de pasi a 7.500 de euro, suma de pornire fiind de 140 de mii de euro. Castigatorul de atunci, Doru Buscu, nu a reusit sa stranga banii, drept pentru care s-a decis reluarea licitatiei.

816 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger