AcasăNewsAbuzurile se plătesc. Jandarmeria pierde procesele pentru amenzile din pandemie

Abuzurile se plătesc. Jandarmeria pierde procesele pentru amenzile din pandemie

Scorul la procesele intentate de o singură persoană Jandarmeriei, pentru amenzile date în pandemie, a ajuns la 14-0.

Este vorba despre activistul civic Aurelian Popa, care a fost sancționat de 27 de ori pentru diverse motive, de la absența măștii de protecție până la participarea la proteste împotriva restricțiilor și a certificatului de vaccinare. Până acum, Aurelian Popa a încasat mii de lei din cheltuieli de judecată, la care a fost obligată Jandarmeria după deciziile instanțelor de judecată. De remarcat este faptul că activistul civic Aurelian Popa se reprezintă singur în sălile de judecată.

Pe lângă cheltuieli de judecată, Aurelian Popa a intentat acțiuni împotriva Jandarmeriei pentru obținerea de despăgubiri pentru daune morale și pentru discriminare.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
657 afisari

11 COMENTARII

  1. Sanctioneaza pe cei care aplica norma nelegala.
    Pe cand sunt sanctionati cei din comisia/ comitetu’ fantoma care a emis normele ?

  2. Eu am patrulat in Constanta. Am ajutat autoritatile in mod voluntar.
    Nu am dat amenzi ca nu-i stilul meu. In schimb am batut cu bastonul din cauciuc cativa dintre cei ce umblau aiurea pe strazi. Am acasa tinuta de militian si politist de frontiera.
    M-am imbracat in haine de colonel de militie si asa am patrulat intre poarta 1 si gara in fiecare noapte intre 22.00-05.00 timp de 2 luni.
    Sa vezi ce fete faceau contravenientii cand puneam mana pe baston si-i altoiam. Nu le venea sa creada ca-i bate un militian. Aia drogati credeau ca s-au intors in timp si urlau ca vor in anul 2020 nu in 1967!
    Nu am primit plangeri deci a fost placut.

  3. Urmeaza Politia Locala sa fie târâta prin procese, din aceleași motive.
    Si toate acestea, ca exemplu pentru Politia Militara, ca sa priceapa si infanteristul ca dacă va executa niste ordine abuzive si nelegale, vor trebui sa plateasca dupa ce se trage cortina.
    Dar cei care au castigat fraudulos milioane de euro folosindu-se de fraierii din institutiile statului…DE CE NU SUNT PUSI LA PLATA?!

  4. Să le dea să zacă maimuțelor cu mușchi dar fără neuroni. Ce-i drept, aici intră toți militaurizații, aproape. Dar mușchi cam au doar jăndarii, ăilalți au numai burți și straturi de osânză.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger