AcasăNewsAbramovici il scapa pe Messi de puscarie

Abramovici il scapa pe Messi de puscarie

La numai o zi dupa condamnarea sa la inchisoare (21 de luni, dar cu suspendare), pe piata a aparut informatia ca tatal lui Leo Messi a urcat pe yachtul miliardarului Roman Abramovici. Rusul vrea sa profite de problemele cu legea spaniola pe care le are argentinianul si a pus pe masa o oferta „de nerefuzat”, dupa cum a descris-o presa din Regatul Unit: salariu saptamanal de 600.000 de lire sterline si „despagubiri” pentru FC Barcelona in valoare de 110 milioane! Tot lire!

Potrivit The Sun, Jorge Messi a obtinut de la Abramovici inclusiv achitarea amenzii de doua milioane de euro, dictata de justitia spaniola pentru frauda fiscala. Cum taxele si impozitele in Peninsula Iberica sunt de 50% din valoarea contractelor, rusul care patroneaza Chelsea spera sa-l convinga pe Messi sa vina in paradisul din Anglia. Singurul impediment, noteaza „The Sun”, il reprezinta Brexitul votat de populatie; iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana poate duce, in viitorul apropiat, la prabusirea pietelor de capital din Regat, fapt ce ar angrena un colaps economic si financiar total.

Ajuns la 29 de ani, Lionel Messi a evoluat in toata cariera numai pentru FC Barcelona, formatie in tricoul careia a cucerit toate trofeele posibile. Actualul sau contract expira in vara anului 2018, dar conducerea de pe „Camp Nou” ii va propune cat de curand o prelungire.

author avatar
National
775 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger