AcasăNewsAbia acum ia amploare ”Scandalul BlackBerry”: compania, data in judecata pentru despagubiri...

Abia acum ia amploare ”Scandalul BlackBerry”: compania, data in judecata pentru despagubiri serioase!

Desi parea ca lucrurile s-au mai calmat in cazul intreruperii serviciului BlackBerry, problemele mari abia acum incep sa apara, dupa ce mai multi clienti au actionat in instanta compania si au cerut despagubiri consistente.

Degeaba a anuntat chiar boss-ul BlackBerry, Mike Laziridis, ca o serie de aplicatii vor fi gratuite, drept compensatie pentru zilele din prima decada a lunii octombrie, in care nu au functionat internetul, email-ul si mesajele BBM, caci mai multi clienti din SUA si Canada au dat in judecata compania pretinzand despagubiri reale.

Conform analistilor din domeniu, chiar daca s-a crezut incheiat, ”Scandalul BlackBerry” va deveni periculos de acum incolo, caci actiunea in instanta se poate rostogoli precum un bulgare de zapada si tot mai multi din cei 70 de milioane de clienti afectati vor cere plata de daune. Iar cand inmultesti cu zeci de milioane, chiar si un dolar despagubire pentru fiecare client, nota de plata afecteaza serios bugetul corporatiei.

Acest lucru, coroborat cu profiturile in scadere, nu inseamna decat un viitor negru (si fara Berry) pentru compania ce furnizeaza BlackBerry.

author avatar
Ciprian Purice
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger