AcasăNewsAbcesul Pro România, extras de Dăncilă din planurile PSD

Abcesul Pro România, extras de Dăncilă din planurile PSD

Imediat ce şi-a luat flit, Ponta a „lovit” pe Facebook

Victoraș de la oraș, făcut KO de Viorica Vasilica! În zadar a încercat fostul premier să agațe Pro România de locomotiva Guvernului; pe holurile Palatului Victoria, nimeni nu mai pune botul la promisiunile unui trădător. Ar fi fost și culmea ca pesediștii să defileze din nou prin fața electoratului cu o viorea ofilită în seceta compromisurilor.

Imediat ce şi a luat flit Ponta a lovit pe Facebook

Oricâte gafe ar fi comis până acum, Dăncilă nu avea voie să greșească în chestiunea Pro România. Și nu a făcut-o: PSD știe ce pe ce drum merge, iar abcesul Pro România nu face parte din planurile de viitor ale social-democraților. Din punct de vedere politic, este o lovitură devastatoare pentru Victor Ponta, care acum trebuie să dea explicații în fața colegilor pentru eșecul intrării la guvernare. Șacalii vor la ciolan, iar liderul lor s-a dovedit incapabil să le furnizeze hrană. „Marea majoritate a colegilor a decis că nu este oportună cooptarea Pro România la guvernare. Noi avem o alianță, o alianță puternică și vrem să continuăm cu ea până în 2020. Am avut o discuție cu Victor Ponta despre o eventuală susținere a Partidului Social Democrat. S-au abordat noțiuni generale, nu punctual, pentru că nu puteam să mă angajez la nimic până nu aveam o discuție în forul statutar al partidului. Am văzut în rest declarațiile domnului Ponta, declarații care au nemulțumit PSD și aceste lucruri au condus la această reticență în a coopta Pro România la guvernare”. Anunțul primului-ministru a căzut ca o lovitură de ciocan peste degetele pontiștilor ce erau nerăbdătoare să se mânjească în borcanul cu miere al guvernării. Că Ponta se și vedea tolănit într-un fotoliu la ședințele Executivului o recunoaște chiar Dăncilă, care admite: da, liderul Pro România a cerut să intre la guvernare! „A lansat această ipoteză, de a veni la guvernare, dar nu au fost discuții care să se finalizeze cu un protocol”.

Între timp, avem și replica lui Victor Ponta, via Facebook. Pus la colț de Dăncilă și, foarte probabil, crucificat de propriul partid în viitorul apropiat, Ponta aruncă zoaie în foștii colegi din PSD. Cei alături de care își dorea să guverneze România, până mai ieri milogindu-se pentru un portofoliu cât de mic. „Aceștia sunt banii pe care i-au furat și i-au prăpădit baronii, mafioții, stăneștii și olguții, slugile răspopite ale lui Dragnea, toți care o țin de fire pe marioneta Veorica! În acest timp, oamenii simpli, angajați, pensionari, oameni cu gândire și nevoi de stânga, adevărații social-democrați văd că în fiecare zi cresc toate prețurile, viața devine mai grea, săracii devin mai săraci și baronii devin mai bogați și mai aroganți (cu toate rudele, amantele și camarila lor)! Pro România va salva Stânga și social-democrația”. Înălțător final și înduioșătoare grija lui Victor Ponta pentru săracii României, aproape că-mi vine să-l cred când vorbește despre nepotism fiul Corneliei Naum și ginerele lui Ilie Sârbu.

Tăriceanu se retrage

Orișicât a crezut Tăriceanu că ține șantajul ieșirii de la guvernare, s-a înșelat. Întâlnirea cu Viorica Dăncilă a fost mai scurtă decât un espresso și de pe urma ei n-a rămas decât o singură concluzie: cui nu-i convine la Palatul Victoria, are ușa deschisă să plece!

Lui Tăriceanu nu i a mers cu Dăncilă

Tăriceanu parcă s-ar ușchi, dar ce te faci cu ceilalți colegi din ALDE, care nu văd de ce trebuie să se ridice de la masă doar fiindcă așa zice Ponta. „În primul rând, vreau să fac o precizare – PSD nu acceptă un ultimatum! Eu cred că discuțiile în cadrul unei alianțe sunt discuții aplicate, un dialog constructiv, nu putem vorbi de ultimatum dat de ALDE către PSD”. Lăsat cu ochii în soare, liderul ALDE pare pregătit să facă un pas în spate. Astfel, așa cum Național a anunțat în exclusivitate, Călin Popescu Tăriceanu își va retrage candidatura la alegerile prezidențiale, un comunicat oficial urmând a fi redactat în cursul acestei săptămâni.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.213 afisari

9 COMENTARII

  1. Proastă, proastă. ..dar hotarita! Oricum este un punct roșu, poate primul lucru bun până acum, bine că l-a flituit pe pisoiul lui Basescu, mincinosul ăsta nu mai are nici un viitor, fug toți ca dracul de tămâie de el, un fel de Iuda al politicii!

  2. Nici o paguba! Domnul Ponta sa muncească , munca adevarata, l-a umflat domnul Nastase ca mare politician, l-a mai făcut și doctor nemeritat. In alte tari cei care au fraudat au dispărut din politica definitiv, domnul Ponta nu are Rușine , demnitate, funcții cat mai multe pentru acumulări viitoare asta poftește. Lasă ca a adunat destul tata socru pentru 100 de ani de trai îmbelșugat, soția a adunat, el a adunat, mai și munciți!

  3. Ponta, tatal pensiilor speciale, aprobate pe shest din 2015,nu mai poate de grija
    romanilor cu venituri mici !
    Hai sictir, Ponta cu nasii Maior si G. Oprea !

  4. Stanga Romaneasca in ultimi 64 de ani este infestata cu foarte multi oameni de slaba calitate chiar daca lungi perioade au fost scoliti cu prioritata.Stainga Romaneasca se va indrepta pe masur ce scapa ,daca poate scapa de ei ,tot ce este rau acum in p.s.d. este provenit din p.c.r ,oameni fara calitati dar sustinuti.In Romania trebuie inteleasa lupta ce trebuie dusa pentru a scapa de acestia. Romani iesiti la VOT.

    • Esti idiot! Stânga este infestata de ciuma progresișta sorosită globalista ( aici ai dreptate). Idioata de Dacncila vota si impunea în parlamentul european ca tarile UE sa fie obligate să accepte căsătoriile între poponari, educație sexuală obligatorie în școli, reducerea părinților de un Remus Cernea,etc. Dar idiotii utili, așa zisa dreapta ( PNL, PDL, USR, PLUS, PMP , etc ) este cangrenată total de idioți utili sorosisti clintonisti progresiști globalisti – neomarxisti) . Si tu induci ideea sa votăm cu ăștia? Javră ordinară! Cretin vânzător de Neam si Tara.

  5. Victoras cacialmistule, gata cu alba neagra ! Dute procurorule si castiga bucata de paine, ca te-ai imbuibat destul din bucatele politicii….
    Chiar esti ridicol iar dta Tariceanule, de ce emiti pretentii peste 4% , mai faci si pe avocatul pt. Ponta…. Jenant, foarte jenant !

    • Alegerile au fost furate in ultimul hal! Sa aduci ca argument rezultatele masluite de STS inseamna sa fii un jeg! Nu se stie cat de mult a facut Tariceanu pe avocatul viermelui Ponta sau doar a incercat sa stranga mizeria numit aPSD cu usa. Caci daca Ponta e un gunoi uman, tovarasa Dancila2 E LA FEL! Ticaloasa nu mai stie ce e ala stat paralel, o tine pe javra Birchall(pusa acolo e un alt jeg tradator,care a mimat lupta cu Sistemul, dinti stricati de Dragnea) si se face pres in fata animalului sas. De ce ar mai sta cineva normal la cap langa PSD-ul hastagist?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger