AcasăNewsA1, A2 si A3, dar si 22 de drumuri nationale inchise din...

A1, A2 si A3, dar si 22 de drumuri nationale inchise din cauza ninsorii si a viscolului!

In ciuda interventiei echipajelor de la descarcerare, circulatia pe mai multe drumuri din tara este inchisa, duminica la pranz. Ninsoarea si viscolul din ultimele ore mentin inchise si Autostrazile A1, A2 si A3.

Caderile de zapada, precum si vantul puternic, ce viscoleste ninsoarea, ingreuneaza circulatia pe mai multe drumuri din tara. Drumarii au intervenit pentru a curata carosabilul, insa chiar si asa, pe mai multe drumuri nationale traficul este inchis. Mai mult, conform Centrului Infotrafic, nu se circula nici pe autostrazile A2 Bucuresti-Fetesti, A 1Bucuresti-Pitesti si nici pe A3 – Bucuresti-Ploiesti.

De asemenea, conform sursei citate, din datele primite din teritoriu si centralizate pana duminica la ora 12, circulatia este inchisa pe urmatoarele drumuri nationale:

– DN 1B Mizil (Prahova) – Buzau;

– DN 1D Albesti (Prahova) – Urziceni (Ialomita);

– DN 2 Afumati (Ilfov) – limita cu judetul Vrancea;

– DN 21 Calarasi – Slobozia (Ialomita);

– DN 21A Baraganu (Constanta) – Tandarei (Ialomita);

– DN 22 tronsoanele Ramnicu Sarat (Buzau) – Braila, Smardan – Garvan si Baia – limita cu judetul Constanta (Tulcea);

– DN 22A Harsova (Constanta) – Cucurova (Tulcea) – Cataloi (Tulcea);

– DN 22D Macin – Horia – Ciucurova (Tulcea);

– DN 22E Garvan – I.C. Bratianu (Tulcea);

– DN 22F Horia – Nalbant (Tulcea);

– DN 23 Focsani (Vrancea) – Braila;

– DN 23A Gologanu – Ciorasti (Vrancea);

– DN 23B Maicanesti – Ciorasti (Vrancea);

– DN 24D Varlezi – Tulucesti (Galati);

– DN 2A Urziceni – Slobozia (Ialomita);

– DN 2B Buzau – Vizireni (Buzau);

– DN 2C Costesti (Buzau) – Slobozia (Ialomita);

– DN 2N Bogza – Dumbraveni (Vrancea);

– DN 3 Fundulea (Calarasi) – Calarasi;

– DN 31 Calarasi – Oltenita (Calarasi);

– DN 4 Bucuresti – Oltenita (Calarasi);

– DN 41 Oltenita (Calarasi) – Daia (Giurgiu);

Mai mult, conform Centrului Infotrafic, se mentin restrictiile de tonaj, pe 13 drumuri nationale, dupa cum urmeaza: DN 1 Brasov – Ploiesti, peste 7,5 tone; DN 1A Brasov – Sacele – Cheia – Valeni de Munte – Ploiesti, peste 7,5 tone; DN 1B Ploiesti – Mizil, peste 7,5 tone; DN 2A Giurgeni (Ialomita) – Constanta, peste 7,5 tone; DN 7 tronsoanele Valea Mare – Tartasesti (in judetul Dambovita) si Bascov – Ramnicu Valcea, peste 7,5 tone; DN 10 Buzau – Siriu (Buzau), peste 7,5 tone; DN 22 Mihai Viteazul – Ovidiu (Constanta), peste 7,5 tone; DN 5 Centura Bucuresti – Giurgiu, peste 7,5 tone; DN 71 tronsonul Baldana – Fieni, peste 7,5 tone si tronsonul Fieni – Moroieni – limita cu judetul Prahova, peste 3,5 tone; DN 72 Gaesti – Targoviste – Moroieni (Dambovita), peste 7,5 tone; DN 72A Targoviste – Campulung (Dambovita), peste 7,5 tone; DN 73 Campulung (Arges) – Fundata (Brasov), peste 7,5 tone; DN Centura Bucuresti Bragadiru – Jilava (Ilfov), peste 7,5 tone.

De asemenea, soferii sunt sfatuiti sa nu plece in calatorie inainte de a se informa cu privire la starea drumurilor, dar si sa isi echipeze orespunzator autoturismele cu anvelope de iarna si lanturi. Le este recomandat, totodata, sa aiba in masina paturi, o lopata, dar si un saculet cu nisip. Mai mult, odata plecati la drum, conducatorii auto trebuie sa manifeste prudenta in trafic, sa pastreze in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculele precedente, pentru a putea opri in conditii de siguranta, sa nu franeze sau sa vireze brusc si sa utilizeze in special frana de motor.

Cititi si: ANM instituie COD ROSU de viscol in trei judete

CFR: Lista TRENURILOR ANULATE si a celor care au INTARZIERI, duminica, din cauza viscolului si a zapezii!

Scolile din Capitala si din Braila, INCHISE luni si marti!

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger