AcasăNewsA vrut sa-si darame casa, dar a produs un adevarat dezastru, soldat...

A vrut sa-si darame casa, dar a produs un adevarat dezastru, soldat cu doua victime!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un doljean care si-a propus sa faca una cu pamantul locuinta pe care o detine in Caraula a declansat o tragedie fara margini, dupa ce unul din zidurile constructiei s-a prabusit peste doua femei care treceau, intamplator, pe strada din fata casei.

Nu si-au imaginat vreun moment ca se va ajunge la o asemenea nenorocire. Doua consatene ale proprietarului imobilului, care treceau pe trotuarul din fata locuintei ce urma sa fie daramata, au fost izbite de bucati de zid. Din nefericire, una dintre victime a pierit pe loc, in timp ce a doua femeie a fost dusa de urgenta la spital, la Calafat, pentru ca medicii sa o supuna unor investigatii si sa ii acorde tratamentul care sa o ajute sa se refaca. Conform gds.ro, femeia care a ajuns in grija medicilor are 67 de ani si locuieste in vecinatatea imobilului care a ajuns, partial, la pamant.

Proprietarul casei, care a avut nefericita idee sa se apuca de renovari fara sa izoleze zona in care avea sa faca demolarile, este cercetat de catre oamenii legii si risca sa se aleaga cu dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger