AcasăNewsA vrut să-şi cumpere un telefon, dar a fost trântită de vânzător...

A vrut să-şi cumpere un telefon, dar a fost trântită de vânzător la pământ! (VIDEO)

magazinulA vrut să-şi cumpere un telefon, dar a fost trântită de vânzător la pământ!

Scene incredibile într-un magazin de telefonie mobilă, din Bucureşti. O femeie a fost trântită la pământ de un vânzător. Totul a pornit de la niște telefoane mobile pe care victima şi fiica ei le studiau.

În urma conflictului, vânzătorul s-a ales cu dosar penal.

Fiica femeii a sunat la 112

Vânzătorul le-a spus că nu au voie să atingă telefoanele, s-a enervat și inițial a împins-o pe fiica femeii. Clienta s-a dezechilibrat, a căzut la pământ şi s-a lovit la cap.

Aoleo, mă doare capul. Nu sunteți zdravăn, domnule! Eu am venit aici să rezolvăm!”, a strigat femeia care era doborâtă la pământ.

Apoi, angajatul magazinului a sărit imediat în ajutor vrând să-i ofere un pahar cu apă femeii pe care tocmai o împinsese.

Îngrozită, fiica victimei a sunat la 112, iar polițiștii s-au prezentat în centrul comercial. Se pare că cele două au decis să nu depună plângere împotriva acestuia.

author avatar
Andrei Ștefan
706 afisari

5 COMENTARII

  1. se exagereaza ca de obicei , dovada ca nu au depus plangere . se vorbeste ca de o crima , ingrozita femeia a sunat la 112 ! pentru un branci ! se face dosar penal daca pui mana pe umarul cuiva !

  2. La voi lepre nebune ,trantitul clientului la pamant si datul cu capul de beton este ceva banal .Voi sunteti cu crima cu bagatul oamenilor nevinovati la parnaie si schinghiuiti pana si dau duhul Vezi cazul Stan MUSTATA care avand cancer a fost inchis si hartuit pe niste banueli absurde Vinovatul principal?!Iohanus Din cauza lui se intampla ce se intampla Esuatilor !

  3. Femeia aceea de 73 de ani putea sa moara… Nu a impins o, a aruncat o, a trantit o efectiv de podea… Dosar penal pentru criminal si ani grei la inchisoare! Sa putrezeasca la parnaie nemernicul!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger