AcasăNewsA vrut să se interneze cu tot cu pistolul din "dotare". Medicii...

A vrut să se interneze cu tot cu pistolul din „dotare”. Medicii de la Tulcea s-au speriat şi au chemat Poliţia

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea au tras o sperietură mare în momentul în care un pacient în vârstă de 53 de ani s-a internat cu pistolul la el. Bărbatul mai era şi băut.

Arma se afla într-o pungă, şi nu avea butelie de gaz și încărcător.

N-a vrut să spună ce e cu pistolul

Jandarmii l-au identificat pe bărbatul de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.

Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.

Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi”, a relatat Jandarmeria.

author avatar
Andrei Ștefan
557 afisari

4 COMENTARII

  1. In mod normal o cacastoare fara gaz si bile nici n-ar trebui considerata arma.

    • Chiar daca ar avea gaz(CO2 sau greengas) si bile(plastic sau BB metal) si este o chestie NELETALA, nu ar trebui considerata ARMA. Sunt prastii foarte puternice care arunca bile metalice cu potential letal de 100%, de alea nu te intreaba nimeni nimic.

  2. „…într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.” Era mai mult ca sigur o jucarie airsoft care imita o arma. Nu inteleg de unde p00la mea SPAIMA romanului prost la vederea unui pistol, de parca ar vedea o capsula radioactiva cu Cesiu 137. Mai e si aia cu „arma neletala”. Pai daca nu este letala, atunci nu este arma!!!
    Asta cu fara butelie si incarcator este exact ca aia cu un cutit extrem de taios si ascutit, care nu are maner si ii lipseste doar lama…

  3. Legi aberante pentru romani prosti
    Daca era neletal ,ce pericol reprezenta bai cretinilor ,ce aplicati asemenea legi ?
    Il putea folosi eventual ca ciocan pentru spart nuci
    Nu era mai letal un briceag pentru taiat painea ?
    Ii confiscati briceagul pe motiv ca ar fi putut injunghia pe cineva ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger