AcasăNewsA vrut sa se faca frumoasa, dar vizita la SPA a lasat-o...

A vrut sa se faca frumoasa, dar vizita la SPA a lasat-o cu urme pe viata!

A incercat sa scape de un anume semn de pe fata, dar mai rau si-a facut! Acum are probleme si mai mari, de care nu mai poate scapa.

O americanca din Tennessee dornica sa incerce o metoda despre care a crezut ca nu ar avea cum sa dea gres regreta amarnic clipa in care a deschis usa unui centru spa, prevazut si cu un cabinet in care se fac diferite proceduri cu laser, si s-a lasat pe mana specialistilor. Pentru ca in locul vinisoarelor discrete, de pe fata, de care voia sa scape, s-a ales cu urme si mai vizibile, dupa ce interventia pe baza de unde electromagnetice a lasat urme adanci pe chipul ei.

Femeia in varsta de 42 de ani s-a ales cu arsuri de gradul doi pe obraji, cu dureri cumplite, si cu o trauma peste care nu stie daca va trece vreodata. „A fost cea mai oribila experienta din viata mea”, marturiseste americanca, citata de Mail Online. Chiar daca a trecut ceva vreme de cand a apelat la metoda de „infrumusetare”, pe tenul femeii au ramas, inca, urmari ale interventiei nereusite.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger