AcasăNewsA vrut să intre la meci cu „arsenal de luptă”. Tânăr prins...

A vrut să intre la meci cu „arsenal de luptă”. Tânăr prins cu un rucsac ticsit cu obiecte periculoase, la Arad. Cum a încercat să explice totul

(sursa foto: aradon.ro)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat în atenția jandarmilor arădeni, înaintea unui meci de baschet feminin, după ce în rucsacul său s-au găsit materiale pirotehnice, dar și un pumnal și un lanț de un metru lungime.

Arsenalul de luptă pe care-l avea în rucsac tânărul a fost descoperit în momentul în care bărbatul încerca să intre la un meci de baschet feminin, ce a avut loc miercuri seară, la Arad.

Avea materiale pirotehnice, un pumnal, dar și un lanț

Ce au găsit jandarmii în „bagajul” tânărului?

„Pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la meciul de baschet feminin dintre FCC Baschet UAV Arad și Rapid București, jandarmii arădeni au descoperit un bărbat în vârstă de 21 de ani care încerca să intre în Sala Sporturilor din municipiul Arad, cu un rucsac în care deținea un întreg arsenal de luptă:

o petardă cu fitil, 3 cutii de materiale pirotehnice, un pumnal de 16 cm și un lanț învelit în material textil de un metru lungime”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad, citați de aradon.ro.

Ce explicații a dat tânărul

Cum de a ajuns tânărul să umble cu un rucsac plin cu obiecte periculoase? S-au aflat și primele explicații în acest caz. Acesta le-ar fi spus jandarmilor că ar fi cumpărat obiectele de la București și că le-ar purta la el permanent, pentru autoapărare.

„Întrebat de bunurile pe care le avea asupra sa acesta a declarat că le-a achiziționat de la București, și că le poartă permanent asupra sa pentru autoapărare. Jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare, care, împreună cu bunurile, vor fi predate către IPJ Arad, în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei.

author avatar
Andrei Coman
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger