AcasăNewsA vrut sa fie frumoasa, dar rezultatul operatiei estetice a fost DEPLORABIL!...

A vrut sa fie frumoasa, dar rezultatul operatiei estetice a fost DEPLORABIL! (FOTO)

A vrut sa arate bine si a apelat o operatie estetica. Din pacate, rezultatele nu au fost cele dorite!

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 51 de ani, nu a fost niciodata multumita de nasul ei. La sfatul unei cunostinte, femeia a decis sa isi faca o operatie de remodelare. Ea lucra in domeniul cosmeticii.

A mers la medicul specialist Ravi Agarwal la recomandarea uneia dintre clientele sale. Chirurgul i-a spus femeii ca va avea un nas foarte frumos, fara sa intervina asupra osului si fara sa ii lase vanatai. De asemenea, a linistit-o pe femeie asigurand-o ca se va recupera intr-o saptamana. Din pacate, lucrurile nu au decurs atat de simplu.

Lavern Barnes a platit suma de 3.400 de lire sterline pentru interventia chirurgicala. Femeia a fost surprinsa cand medicul a trimis-o acasa, la doar 30 de minute dupa operatia de remodelare, in conditiile in care nasul ii sangera abundent. Dupa o saptamana, pacienta si-a dat bandajul jos si a observat cu stupoare ca nasul ei era rupt si plin de umflaturi. A mers sa ii ceara explicatii, iar chirurgul a asigurat-o ca este vorba despre o complicatie, dar care se va rezolva in scurt timp.

Femeia a avut nevoie de inca o rinoplastie pentru a-si rezolva problemele estetice. Cand a vrut sa depuna plangere impotriva medicului care a nenorocit-o, a avut o surpriza! Acesta fusese suspendat timp de trei luni din activitate de catre Consiliul Medicilor pentru operatii de marire a penisurilor de mantuiala, arata DailyMail.

author avatar
Anca Murgoci
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger