AcasăNewsA transportat ţigări de contrabandă cu calul. După ce a fost prins,...

A transportat ţigări de contrabandă cu calul. După ce a fost prins, a sunat la 112 cu o plângere incredibilă

A transportat ţigări de contrabandă cu calul. După ce a fost prins, a sunat la 112 cu o plângere incredibilă

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului au avut paret de o captură mai ciudată. Ei au prins 4 oameni care transportau țigări de contrabandă cu calul, în Valea Vișeului.

Nu foloseau un atelaj sau un alt vechiul tras de cal, ci o improvizație care i-a surprins chiar și pe polițiștii de frontieră.

A sunat la 112 să reclame furtul calului

La două ore după ce oamenii au fost prinși și țigările confiscate, proprietarul calului a sunat la 112 și a reclamat calul furat. Proprietarul animalului este cercetat pentru contrabandă întrucât, din verificări, a rezultat că este implicat în activitatea infracţională.

„În jurul orei 16.30, pe raza localității Valea Vișeului, județul Maramureș, polițiștii de frontieră au observat patru persoane care transportau cu ajutorul unui cal mai multe colete voluminoase de la frontiera de stat spre interiorul țării.

Bărbații au legat mai multe crengi de brad in spatele calului, iar pe acest ,,pat” de crengi au așezat cele 10 colete cu țigări, metodă pe care colegii noștri de la Sectorul Valea Vișeului au mai întâlnit-o de-a lungul timpului”, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frotnieră (ITPF) Sighetu Marmației.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

author avatar
Andrei Ștefan
713 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma mir ca i- au prins, ca acolo ii asa de bine marcata granita mai ales prin padure, incat nu esti sigur niciodata in care tara te afli. Unde esti ti Shengen ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger