AcasăNewsA trait un COSMARUl vietii, dupa ce s-a intors din excursie! Medicii...

A trait un COSMARUl vietii, dupa ce s-a intors din excursie! Medicii nu au indraznit sa-i spuna ce se intampla!

Recent intoarsa dintr-o calatorie minunata in Peru, o tanara din Marea Britanie a trecut prin momente ingrozitoare atunci cand a inceput sa aiba dureri de cap si sa auda sunete ciudate in cap. Medicii nu au indraznit sa-i spuna ce au descoperit in urma analizelor.

Tanara este unul dintre cazurile care vor fi prezentate de Discovery Channel, intr-un nou documentar, potrivit dailymail.co.uk.

Internata la spital, Rochelle Harris, o tanara in varsta de 27 de ani, a primit o veste ingrozitoare. Cu toate ca in prima faza medicii au crezut ca se confrunta cu o infectie usoara, ulterior acestia au realizat ca in urechea tinerei se afla niste viermi, care se hranesc cu carne si care ii facusera deja o gaura de 12 milimetri dintr-un canal al urechii, noteaza sursa citata.

Femeia a povestit ca pana si doctorii au ramas muti de uimire atunci cand au realizat despre ce este vorba, si ca initial nu au vrut sa le spuna, ei si mamei sale, care este adevarata cauza a simptomelor tinerei.

In total, opt viermi au fost gasiti in canalul urechii, care ar fi putut ajunge la creier, putand sa duca la meningita sau la o sangerare potential fatala, iar o alta problema pe care ar fi putut sa o provoace ar fi fost sectionarea unui nerv, care ar fi dus la paralizia fetei.

Viermii au ajuns acolo dupa ce o musca a intrat in urechea tinerei si si-a depus ouale acolo. Rochelle a povestit ca, in timpul excursiei in Peru, a trecut printr-un roi de muste si ca una i-a intrat in ureche.

In cele din urma, cu mari eforturi, medicii au reusit sa scoata toti viermii care au fost trimisi la un laborator. Tanara se afla acum in afara oricarui pericol.

Foto: Discovery Channel

author avatar
Alina Costache
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger