AcasăNewsA trăit şocul vieţii în scara blocului în care locuieşte: violată de...

A trăit şocul vieţii în scara blocului în care locuieşte: violată de un necunoscut, al Timişoara

viol

O femeie din Timişoara a trăit şocul vieţii în scara blocului în care locuieşte. A fost violată de un necunoscut. Agresorul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a urmărit-o pe femeie pe tot drumul spre casă și a dat buzna peste ea în apartament.

Femeia a intrat în panică și, ca să scape, a ieșit pe casa scării, însă bărbatul a imobilizat-o.

Ce a anunţat Poliţia?

Atunci au început și momentele de chin. După puțin timp, agresorul a fost prins de polițiști și arestat pentru 30 de zile.

„În data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timişoara şi a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reuşit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o şi, prin constrângere fizică şi psihică a întreţinut un act sexual cu aceasta împotriva voinţei sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

author avatar
Andrei Ștefan
941 afisari

8 COMENTARII

  1. In timisoara ?!?!? Parca acolo erau oamenii civilizati ? si speciali, si rupti din soare 😂😂😂

    • Mi se pare corect. Asta faceau si iubitii ei. Are capul plin de m uie. Sper ca barbatul ala nu a luat vre-o boala venerica de la c u r va asta.

      • Bai, sintetzi nebuni! Daca o femeie e curva nu inseamna ca ai dreptul sa-i faci in sila! Ce placere poti avea cu o femeie care nu te vrea?!?

        Era buna legea aia din vechime: „De se va dadea la doamne sau la domnisoare, taia-se-va scirbavnicul madular.”

  2. Niste tampiti,gretosi,futeti-va in cur la voi acasa,nu in ziar,idiotilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger