AcasăNewsA trait cu coloana rupta timp de opt luni pentru ca medicii...

A trait cu coloana rupta timp de opt luni pentru ca medicii nu si-au dat seama ce are! (FOTO)

O femeie din Anglia a trecut prin clipe de groaza timp de opt luni din cauza unei tumori care ii crescuse pe coloana vertebrala. Tumoarea i-a fisurat coloana, dar medicii nu si-au dat seama.

Claire Williams are 30 de ani si este mama a patru copii. Englezoaica a povestit ca a auzit ca a troznit ceva si a cazut la pamant. Abia dupa opt luni, medicii au descoperit in urma unei ecografii, ca era vorba de o tumoare care ii apasa pe o vertebra, facand-o sa cedeze.

Potrivit cotidianului Daily Mail, femeia inca se afla in convalescenta dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de sase ore.

Problemele sale au inceput in mai 2011 cand a auzit ca ceva i-a troznit in spate. La inceput, din cauza durerile insuportabile i-au fost prescrise calmante si a fost trimisa la un chiropractician. Abia in februarie 2012, doctorii si-au dat seama ce s-a intamplat.

Femeia a fost operata abia in septembrie 2012, cand patru coaste i-au fost scoase, un plaman i-a fost zgariat, iar in jurul coloanei i-a fost fixat un cadru metalic pentru a o sustine, intrucat vertebra rupta a fost si ea scoasa. Acum Claire trebuie sa duca un stil de viata sanatos, fara sa ridice niciun fel de lucru si fara sa faca miscari bruste pentru a nu avea probleme cu coloana.

„Am tot cautat persoane care sa fi patit acelasi lucru ca mine, dar nu am gasit. Este foart rar. Medicii care m-au operat inca sunt nedumeriti si au trimis analizele mele mai departe, in Londra, pentru a le vedea alti specialisti. Nu pot sa uit cat de groaznic a fost momentul acela cand m-am aplecat sa ma uit in frigider, am auzit o pleznitura, si am cazut la pamant. De atunci am suferit cumplit, a fost agonizant”, a povestit Claire Williams pentru Daily Mail.

author avatar
Andra Nesu
1.750 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger