AcasăNewsA supravietuit operatiei pe creier, dar a murit dupa ce i-a cazut...

A supravietuit operatiei pe creier, dar a murit dupa ce i-a cazut stativul de perfuzii in cap

Se intampla in Romania, mai exact la Iasi. O pacienta operata pe creier la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, i-a cazut peste fata stativul de perfuzii. Starea bolnavei s-a agravat si a murit.

Fiica sa este hotarata sa dea in judecata unitatea medicala si-i acuza pe medici ca nu i-au acordat mamei ei atentia si ajutorul de care aceasta avea nevoie.

Pacienta avea 59 de ani si a fost operata pe creier pe 13 martie, cand i-a fost extirpata o tumoare. La o saptamana, potrivit presei locale, femeii i-a cazut peste fata un stativ de perfuzii, iar starea ei s-a agravat si a intrat in coma de gradul patru. Sambata a incetat din viata.

Fiica femeii a depus deja o plangere la Politie, si s-a deschis o ancheta. Conducerea Spitalului de Neurochirurgie din Iasi spune ca regreta ce s-a intamplat, dar ca nu poate sa ia nicio masura pana la sosirea rezultatelor anchetei interne aflata in desfasurare.

author avatar
Andra Nesu
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger