AcasăNewsA supravietuit 9 zile sub daramaturi, in Amatrice (VIDEO)

A supravietuit 9 zile sub daramaturi, in Amatrice (VIDEO)

Romeo, scos de salvatori pe brate, in urma cu 6 zile

O veste nesperata pentru oamenii din Amatrice, incluzandu-i aici pe salvatorii care inca rascolesc printre ruinele constructiilor daramate de unda de soc care a afectat Italia, pentru a da de urma persoanelor disparute.

Romeo, scos de salvatori pe brate

La peste o saptamana de la seismul care a ucis peste 290 de persoane si a lasat fara un acoperis deasupra capului atatia oameni, in localitatea italiana grav afectata de cutremurul care a facut una cu pamantul jumatate din cladirile din zona a fost gasit in viata – deunazi- un caine.

Este vorba despre un Golden Retriever superb, care, dupa cum se poate constata privind imaginile de mai jos, se numeste Romeo. Asa a fost strigat, cu evidenta emotie, de cei care il stiau si care s-au bucurat sa il vada in viata, dupa experienta prin care a trecut.

Presa italiana scrie ca e cainele unei familii a carei casa a fost puternic afectata de seismul de miercurea trecuta. Dovedind o vointa de fier si prin metode doar de el stiute, patrupedul a rezistat 9 zile sub maldare de betoane si lemne. A fost gasit, din fericire, la timp si scos la lumina. Dupa ce a baut putina apa, Romeo a pornit intr-o scurta recunoastere a zonei, semn ca se simtea destul de bine dupa asa o experienta dificila.

Insa Romeo nu e singurul necuvantator care a supravietuit miraculos cutremurul de miercurea trecuta, o pisica fiind, de asemenea, recuperata de sub ruinele unei cladiri, la cinci zile de la seismul care a facut atata rau in Italia.

[youtube]a1NK-yJF89M[/youtube]

sursa foto: captura youtube/ask-news

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger