AcasăNewsA sunat la 112 să anunțe că i-a fost furată mașina. Ce...

A sunat la 112 să anunțe că i-a fost furată mașina. Ce a urmat e cu totul neașteptat!

politia

A crezut că i-a fost furată mașina și, fără să stea prea mult pe gânduri, și mai ales fără să-și întrebe consoarta, a pus mâna pe telefon să sune la 112. Ce a urmat? Polițiștii au răspuns apelului, au făcut verificări și au stabilit ce s-a întâmplat, de fapt. Pe scurt, sesizarea nu s-a confirmat, fiind vorba doar despre o lipsă de comunicare…în familie.

Un bărbat din Satu Mare e protagonistul situației ajunse în atenția polițiștilor. S-a întâmplat luni seară, pe Bulevardul Cloșca din Satu Mare, când, potrivit presasm.ro, sătmăreanul a ajuns acasă în stare de ebrietate. Pe motiv că nu și-ar fi găsit autoturismul în parcare, omul a apelat rapid 112, reclamând furtul acestuia.

Mașina fusese parcată altundeva

După cum era de așteptat, oamenii legii au reacționat la primirea sesizării. Așa că mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. S-au început și cercetările. N-a durat mult până să se soluționeze cazul și să se afle ce s-a întâmplat de fapt. Și anume că soția bărbatului a parcat mașina într-o altă zonă, potrivit sursei citate. Fără, însă, să-i spună soțului. Așadar, nici vorbă ca mașina să fi fost furată, ci doar parcată în altă parte.

Cum s-a încheiat întreaga poveste? Cu o amendă de 2.000 de lei! Pe care a primit-o sătmăreanul, pentru alertarea fără temei a Poliției, prin 112.

author avatar
Andrei Coman
296 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger