AcasăNewsA sunat la 112, dar bărbatul acuză că agenţii l-au bătut şi...

A sunat la 112, dar bărbatul acuză că agenţii l-au bătut şi l-au încătuşat pe el. Anchetă la Poliţia Bihor

sursa foto: europafm.ro

Un bărbat din satul Cacuciu Vechi, judeţul Bihor, a lansat acuzaţii grave la adresa agenţilor care au venit la poarta lui, după ce a sunat la 112.

Bărbatul era nemulţumit de camioanele supraîncărcate cu balast care trec pe drumurile comunale, mai ales că o piatră care a căzut din basculantă şi i-a fisurat parbrizul maşinii.

Poliţiştii, anchetaţi pentru abuz în serviciu

Un poliţist din Bihor este cercetat disciplinar, dar s-a ales şi cu o plângere penală pentru purtare abuzivă, din partea unui bărbat pe care l-a bruscat şi încătuşat după un apel al acestuia la 112.

În loc să verifice sesizarea, oamenii legii i-au reproşat acestuia că şi-a parcat maşina în stradă, i-au cerut să se legitimeze, deși îl cunoșteau, iar în final, cu toate că bărbatul și-a prezentat actul de identitate, l-a amendatu, scriu cei de la ebihoreanul.ro.

L-au amendat că a sunat la 112

Bărbatul a fost amendat pentru folosirea abuzivă a numărului de urgență 112. Acesta a protestat sancţiunea, iar din spusele sale, în acel moment, poliţiştii şi-au schimbat total comportamentul.

„M-au înghesuit, m-au călcat pe picioare cu bocancii, iar în momentul în care am simţit durere, sigur că din reflex am dat să-l îndepărtez şi-atunci s-a dat alarma şi au sărit pe mine şi m-au bătut, m-au trântit jos, s-au urcat cu picioarele, m-au încătuşat şi m-au dus la postul de poliţie”, a afirmat victima.

Ce a transmis Poliţia Bihor?

Odată ajuns la secția de poliție din Auşeu, agenţii au solicitat o ambulanță, iar bărbatul a obținut un certificat medico-legal.

La data de 4 martie, ca urmare a unei sesizări primite de IPJ prin poșta electronică de la bărbatul de 55 de ani din localitatea Cacuciu Vechi, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, urmând a fi înaintat spre competentă cercetare și soluționare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

author avatar
Andrei Ștefan
321 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta e politia romana. Golani care protejeaza ciorile terestre si pe fiul lu’, fiica lu’… Nu mai exista dreptate pentru omul corect. Dai banul si scapi de orice acuzatie (se pierde dosarul). Eu ma judec cu un criminal care are cazier si a facut tentativa de omor de 2 ani si ,,justitia” nu isi face treaba. Nici macar nu a fost incarcerat/arestat pentru tentativa de omor. Umbla liber de 2 ani fara nici o interdictie (cercetat in libertate).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger