AcasăNewsA strans 15 tone de gunoi intr-o garsoniera din Bucuresti! Vecinii au...

A strans 15 tone de gunoi intr-o garsoniera din Bucuresti! Vecinii au fost socati!

Nimeni nu si-a imaginat ca intr-o garsoniera poate incapea atata gunoi, insa un bucurestean a demonstrat ca poate strange 15 tone de deseuri in locuinta lui, chiar daca asta l-a obligat in ultimul timp sa doarma pe strada.

Se intampla in Romania zilelor noastre. Autoritatile au descins in forta sa igienizeze o locuinta din Sectorul 2 al Capitalei, de unde au scos pana acum mai bine de 15 tone de gunoi, insa propietarul este de negasit.

Actiunea de curatare a garsonierei nu s-a incheiat inca si nu pare sa se incheie curand, noteaza stirileprotv.ro. Pentru a usura procesul si, mai ales, pentru a nu imprastia mizerie pe scara, autoritatile au decis sa scoata totul pe geam, de la etajul 3, folosindu-se de o macara dotata cu o nacela, dupa care au incarcat totul in camioane. Oricum, aceasta era singura solutie, dat fiind maldarul imens ajungea pana la tavan.

Dupa ce focarul de infectie va fi inlaturat complet, angajatii primariei vor dezinfecta totul, dupa care vor bloca usa pe care vor pune un afis ca sa il forteze pe proprietar sa ia legatura cu ei.

In tonele de gunoi din garsoniera proprietarul a strans, timp de cinci ani, de la haine si incaltaminte, pana la ziare, carti si oale. Barbatul de 59 de ani a strans atatea gunoaie incat a fost nevoit sa le lase in imobil si sa doarma in strada.

Vecinii au ajuns sa se teama pentru sanatatea lor, mai ales ca mirosul insuportabil intensificat de caldura de afara aproape ca i-a scos afara din casa.

author avatar
Alina Costache
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger