AcasăNewsA sprintat spre patul ei

A sprintat spre patul ei

Cel mai rapid om al planetei nu pierde vremea atunci cand vine vorba de femei. In timp ce mama sa il impinge spre insuratoare – „Vreau nepoti! Multi si cat mai repede” -, Usain Bolt (30 de ani) se grabeste sa dea iama in toate reprezentantele sexului frumos care ii ies in cale.

Asa se face ca duminica noapte s-a impiedicat in fata sa Jady Duarte, o focoasa brazilianca de 20 de ani abia impliniti, masteranda la scoala vietii. Tripla reusita la Rio a fost sarbatorita pe ritmuri de samba, iar petrecerea s-a incheiat in camera Duartei. Care n-a ratat ocazia sa traga cateva cadre cu ea si supercampionul jamaican la atletism, regele sprintului. Aproape instantaneu, imaginile au ajuns pe site-urile tuturor ziarelor din lume via WhatsApp.

„Nu am ce sa comentez, doar ca imi doream ca acele fotografii sa ajunga publice”, a declarat Usain Bolt, de altfel singura sa remarca pe acest subiect. Teama lui este legata de faptul ca, urmare a celor intamplate la Rio, povestea de iubire cu Kasi Bennet s-a dus dracu’.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger