AcasăNewsA spart o ușă din centrul de carantină și a făcut scandal,...

A spart o ușă din centrul de carantină și a făcut scandal, după ce recent încercase să fugă pe geam

Unul dintre cazurile cu care s-au confruntat autoritățile botoșănene, în plină situație de criză provocată de noul coronavirus, a ajuns la urechile opiniei publice.

Un bărbat care se afla în carantină într-unul dintre centrele locale a fost protagonistul unui nou episod reprobabil. De această dată, omul a spart o ușă a unei camere și a făcut scandal, transmite Centrul Județean de Comunicare Botoșani, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Prefecturii locale.

Incidentul produs luni în jurul prânzului a făcut necesară intervenția jandarmilor. Trei reprezentanți ai legii, „echipați cu mijloace de protecție”, l-au imobilizat pe bărbat, acesta fiind dus apoi cu o ambulanță la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati. Totodată, „jandarmii îi vor întocmi bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,distrugere” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice””, transmite sursa citată.

Din câte se pare, nu e prima oară când omul s-a făcut remarcat într-un mod negativ. În sensul în care, autoritățile amintesc faptul că același bărbat a încercat, zilele trecute, să fugă pe geam, folosind lenjeria de pat din camera centrului de carantină.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger