AcasăNewsA SCAPAT! Vestea buna primita de Gigi Becali: Ancheta in cazul celor...

A SCAPAT! Vestea buna primita de Gigi Becali: Ancheta in cazul celor 1000 de euro, clasata!

Administratiei Nationale a Penitenciarelor a decis clasarea anchetei in cazul celor 1000 de euro pe care Gigi Becali i-a gasit in buzunarul unei perechi de pantaloni, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava, Cristian Micu.

Ancheta a fost calsata deoarece echipa care a facut verificarile nu a putut proba nici vinovatia lui Gigi Becali – care a dovedit buna credinta predand bancnotele – si nici vinovatia personalului ANP.

Pe data de 1 august, Gigi Becali a anuntat supraveghetorii sectiei de detinere ca a gasit doua bancnote de cate 500 de euro intr-o pereche de pantaloni. In urma sesizarii a fost declansata o ancheta interna, la nivelul Penitenciarului Jilava, pentru a se stabili cum au ajuns banii in buzunarul pantalonilor lui Gigi Becali.

Gigi Becali le-a spus judecatorilor, la ultimul termen de judecata, ca a primit oferte de la mai multi detinuti, care au vrut sa-i dea telefoane mobile si cartele SIM, aratand ca a refuzat de fiecare data, pentru ca nu vrea sa incalce legea.

Pe data 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).

author avatar
Alina Costache
1.823 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger