AcasăNewsA reclamat doi sefi. Gigi Becali, plangere dupa moartea tanarului, la Rahova

A reclamat doi sefi. Gigi Becali, plangere dupa moartea tanarului, la Rahova

Nu s-a lasat si a reclamat doi sefi importanti din sistemul autohton de penitenciare.

Dupa cum a anuntat inca din ziua precedenta ca are de gand, George Becali a mers, miercuri, la Parchetul General si a depus o plangere la adresa directorului Administratiei Nationale a penitenciarelor (ANP) si, respectiv, a Penitenciarului Rahova, ambele vizand cazul tanarului care s-a sinucis, recent, in inchisoarea ultim mentionata.

La iesirea de la Parchetul de pe langa Inalta Curte, latifindiarul din Pipera a explicat, o data in plus, ce anume l-a facut sa se adreseze autoritatilor, impresionat de povestea barbatului despre care s-a aflat ca si-a pus streangul de gat, dupa ce nu ar fi putut merge la inmormantarea fratelui.

Ca sa fie si mai convingator, a facut referire la propriul caz, descriind perioada in care a fost privat de libertate drept „cea mai grea” din viata sa. „Vreau sa am constiinta impacata ca am trecut pe-acolo (…) nu pot sa trec cu vederea ce se intampa aicea. M-au distrus fizic si psihic”, a sustinut Gigi Becali, acuzand ca nu i-au fost date suficiente invoiri, in perioada in care a fost in detentie.  „Distrug omul moral, psihic si il decapiteaza”, a conchis fostul europarlamentar.

author avatar
Cristina Stefan
348 afisari

1 COMENTARIU

  1. E de-admirat Becali pentru ceea ce face!
    Amărâtului ăla, trebuia să-i dea voie să se ducă la înmormântare…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger