AcasăNewsA rămas mut când a primit nota de plată la un restaurant...

A rămas mut când a primit nota de plată la un restaurant din Eforie Nord. Incredibil cât l-a costat o porție de cartofi prăjiți

cartofi prajitiA rămas mut când a primit nota de plată la un restaurant din Eforie Nord. Incredibil cât l-a costat o porție de cartofi prăjiți

Turiștii care ajung pe litoralul românesc rămân uimiți în fața prețurilor halucinante și fără sens pe care le practică unii comercianți.

Un bărbat a rămas șocat după ce a aflat cât are de plătit pentru o simplă porție de cartofi.

50 de lei pe o porție de cartofi prăjiți

Bonul fiscal arăta că porția de cartofi costă 50 de lei. Lângă prețul halucinant, pe bonul de plată era specificat faptul că bărbatul era taxat pentru o porție de un kilogram de cartofi.

Nu doar că erau greșite cantitățile, dar pe bon nu apăreau toate felurile de mâncare cerute de client.

Astfel, după cum relatează România TV, turistul respectiv a plătit, în Eforie Nord, pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați suma de 97 de lei.

cartofi prajiti

Iar pe bon, erau trecute doar două produse: cartofi – 1 kilogram și cârnați – 472 de grame. Fără ceafa de porc pe care o primise!

Vacanțele pe litoralul românesc, mai scumpe

Mulți români au luat cu asalt litoralul românesc. Se pare că anul acesta cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia, Vama Veche și Eforie Nord.

Prețurile practicate în acest an pe litoralul românesc sunt destul de piperate. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Costul unei camere de două persoane pornește în general de la 250 de lei și poate urca până la 800 de lei, în funcție de condițiile oferite.

Și în ceea ce privește mâncarea, costurile au crescut. De exemplu, în Vama Veche un meniu complet cu hamburger, cartofi prăjiți și suc costă 55 de lei, iar o porție de paste cu fructe de mare 70 de lei. În stațiunea Mamaia cei care vor să iasă la restaurant și au poftă de o pizza vor plăti în jur de 45 de lei, în funcție de tipul preparatului.

author avatar
Andreea Vlad
2.321 afisari

5 COMENTARII

  1. carnatii-40lei/kg deci cam 20lei costa //cartofii 5lei/kg deci 5lei>>>>20+5=25costa materialele restul pana la 97 este TAXA PE PROSTIE…….trailes bahtalo stupid people

  2. In Vama Veche un meniu ,,complet” hamburger cu cartofi prajjtzi +suc sanatos cu e si zahar mult+coloranti,etc =55 lei.Ba baiete zici ca sintem in america-meniu hamburger!Adica cv traditional la romani? La noi se mincau mici/mititei cu mustar si paine nu hamburgeri! Certitudinea e ca deja cea mai ieftina cazare e peste 50 euro/noapte! 250 lei. In ritmul asta trebuie incercat vacanta la bulgari-unde tarifele la cazare sint la jumate decit la noi..

    • 1 HAMBURGER COSTA 10 LEI CRUD….CARTOFII 5LEI…..UN SUC 5LEI…..TOTAL 20 LEI MATERIALELE…

  3. e o vorba in popor
    nu-i prost cine cere ci doar cel ce-i dă……………..
    asa ca ,…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger