AcasăNewsA pus poartă la drumul public, în Vaslui, şi şi-a făcut curte!...

A pus poartă la drumul public, în Vaslui, şi şi-a făcut curte! Reacţia Primăriei de la Tanacu este uimitoare

Un bărbat din comuna vasluiană Tanacu a transformat drumul public în propria lui curte, iar vecinii au de suferit, pentru că nu pot ajunge la terenurile lor.

Ciudat este că, deşi admite că e un abuz ce face omul, Primăria refuză să ia măsuri concrete.

A unit două case de peste drumul public

Cum s-a ajuns la această situaţie penibilă? Localnicul a cumpărat acum mai bine de 20 de ani o casă aflată peste drum de locuința sa, iar pentru a le uni într-o singură gospodărie a decis să transforme strada în curte și a blocat-o cu un gard și o poartă de metal.

Pur și simplu nu i-a păsat de faptul că era un drum public. Un vecin chiar l-a dat în judecată, dar a pierdut procesul, din cauză că primaria este cea care trebuie să-l acţioneze pe om în Instanţă, fiind drumul ei.

Mie nu-mi convine să treacă lumea cu tractoarele prin curtea mea. Eu le-am lăsat o uliță pe care să o folosească, dar nu vor, caută numaidecât să folosească drumul ăsta.

Ei mai au o variantă, să meargă pe terenurile lor pe la vale de casa mea, să ocolească, dar nici așa nu le convine. Eu poarta de aici nu o mut, pentru că asta ar însemna să nu mai am curte”, a spus omul care a confiscat drumul public, potrivit vremeanoua.ro.

Primăria Tanacu, cu „mâinile-n sân”

Poziția Primăriei Tanacu este dezarmantă. Edilii recunosc că e un abuz, dar spun că nu au ce să facă, pentru că omul nu vrea să dea jos poarta.

”L-a blocat în mod abuziv. Din partea Primăriei Tanacu s-au întreprins toate demersurile pentru a debloca drumul și pentru a-l lăsa la dispoziția oamenilor, a fost și amendat.

El nu vrea să elibereze sub niciun chip acel drum, dar pot să vă spun că am făcut tot ce a depins de noi ca acel drum să fie deblocat.

Domnul primar a mers acolo, la fața locului, i-a chemat pe amândoi la discuții, a încercat să găsească o cale de mijloc, însă nu se vrea”, a declarat un reprezentant al Primăriei Tanacu.

author avatar
Andrei Ștefan
921 afisari

3 COMENTARII

  1. Lume proasta, isi merita soarta. In loc sa vina cu tractorul si sa traga poarta aia de acolo juma de kilometru si dupa aia sa astepte reactia atoritatilor, satenii aia se uita precum vitzelul. La poarta noua.

  2. Blocarea drumurilor publice tine de politie si jandarmerie care nu-si fac treaba! Asa orice nebun se apuca si blocheaza-n toata tara drumurile publice ca i sa sculat lui, are proprietate! Drumurile publice trebuie deblocate de ,,organilii legii”! Primarele care este, nu-si face treaba, trebuia sa sesizeze ,,organilii, oamenii legii” ca sa deblocheze drumul blocat ilegal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger