AcasăNewsA pus camere video la mormantul mamei ei. A INMARMURIT cand a...

A pus camere video la mormantul mamei ei. A INMARMURIT cand a vazut filmarea!

O femeie din Marea Britanie a pus camere video la mormantul mamei ei pentru a vedea cine vandalizeaza locul de veci al familiei. Ceea ce a descoperit in inregistrare a socat-o: cea care distrugea mormantul era chiar verisoara ei.

Sue Paullin, in varsta de 67 de ani, a fost uimita sa vada cine este cea care vandaliza mormantul mamei ei, scotand florile din pamant si distrugand tot ce era in jurul locului de veci, noteaza news.smashpipe.com.

In trecut, femeia angajase chiar si detectivi particulari pentru a descoperi persoana care putea sa faca un gest atat de odios, insa elucidarea misterului a venit odata cu verificare inregistrarilor video.  Paullin a vazut ca in imaginile incriminatorii aparea chiar verisoara sa, Amanda Lester, in varsta de 57 de ani.

Inainte de a descoperi faptasul, Sue Pullin era ingrozita ori de cate ori vizita mormantul mamei ei, Mavis Budd, decedata in 2009 si ingropata la cimitirul Bisericii Sfanta Ana din comuna Oldland, temandu-se ca iar va descoperi ca trandafirii au fost calcati in picioare si locul de veci distrus. Vinovata a fost amendata de politie.

[youtube]ccuaJg9ZCKo[/youtube]

author avatar
Alina Costache
3.260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger