AcasăNewsA provocat un ACCIDENT MORTAL, insa cand a vazut cine este victima...

A provocat un ACCIDENT MORTAL, insa cand a vazut cine este victima a INLEMNIT!

O tanara din Marea Britanie a intrat in coliziune cu o alta masina a carei soferita a murit in urma impactului. Femeia vinovata de accident a aflat cu stupoare ca la volanul celuilalt autovehicul se afla chiar sora ei.

Rosie-Ann Stone, in varsta de 20 de ani, s-a ciocnit cu masina ei Vauxhall Astra de un Peugeot, la volanul caruia se afla sora ei mai mare. In urma coliziunii, aceasta din urma si-a pierdut viata, informeaza Daily Mail.

Rosie-Ann este acuzata ca nu s-a uitat in oglinda retrovizoare inainte de a efectua o manevra de depasire, dar in fata judecatorilor femeia a pledat nevinovata.

Tanara nu a stiut initial ca cea care a murit in accident era chiar sora ei Jennie, studenta in ultimul an la Universitatea din Lincoln.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
2.113 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger