AcasăNewsA plătit cu viața: Reglare de conturi între 3 șoferi români, într-o...

A plătit cu viața: Reglare de conturi între 3 șoferi români, într-o parcare din Spania

cutit atac

Un șofer român de TIR a fost ucis și un altul se află în stare gravă la spital, după ce o simplă răfuială cu un alt șofer român a degenerat. Incidentul a avut loc în La Junquera, un sat spaniol din Catalunia, sâmbătă noaptea.

Potrivit presei locale, altercația ar fi pornit în toiul nopții de sâmbătă spre duminică, între trei șoferi, doi de TIR și unul de autocar, toți din Argeș.

Șoferul agresor a părăsit locul faptei

Din motive încă necunoscute, cei trei au început să se certe, iar agresorul – șoferul de autocar – i-ar fi amenințat cu un cuțit, după care i-a și înjunghiat pe amândoi șoferii de TIR.

Martorii au sunat imediat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru unul dintre ei, fiind declarat mort. Celălalt șofer român de TIR a fost dus la spital de urgență cu răni foarte grave. Șoferul român care i-a înjunghiat pe ceilalți doi a fugit într-un vehicul.

Agresorul a vrut să fugă în Franța

La scurt timp, poliția catalană l-a arestat pe presupusul agresor. Un tânăr de 29 de ani, de naționalitate română, scrie segre.com.

În timp ce încerca să fugă de la locul faptei, și să ajungă în Franța, atacatorul s-a ciocnit de un sens giratoriu, dar agenții l-au prins lângă o benzinărie. Acolo, l-au arestat și au pus sigiliu pe autovehiculul pătat cu sânge chiar lângă ușa de la scaunul șoferului.

Anchetele sunt acum în curs de derulare, urmând să stabilească cum s-a petrecut tragedia.

author avatar
Alina Costache
224 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger