AcasăNewsA platit 8 milioane de euro pentru o placuta de inmatriculare!

A platit 8 milioane de euro pentru o placuta de inmatriculare!

Hotarat lucru, Balwinder Sahani, un prosper om de afaceri indian care traieste in Dubai, nu mai stie ce sa faca cu banii. Omul a cumparat la o licitatie o placuta de inmatriculare auto, inscriptionata “Dubai 5”, cu nu mai putin de 33 milioane de dirhami,(8 milioane de euro).

Sahani a sustinut ca suma nu il sperie si ca putea sa scoata din buzunar 50 de milioane, ba chiar 100, daca ar fi fost cazul. Anul trecut, excentricul colectionar a cumparat o alta placuta, “Dubai 9”, care i-a subtiat conturile cu alti 6 milioane de euro!

“Imi place sa colectionez placute de inmatriculare unice. Sunt foarte mandru ca am achizitionat “Dubai 5”, spune indianul, motivand ca face astfel de “cumparaturi” din pasiune. Balwinder Sahani, proprietar al unei companii imobiliare internationale, a si gasit unde va monta noua  placuta de inmaticulare: pe unul dintre Rolls Royce-urile sale, cum altfel? Autoritatea pentru Drumuri si Transport din Dubai organizeaza, periodic, astfel de licitatii, cu scopuri publicitare.

author avatar
Bogdan Borcea
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger