AcasăNewsA pierit Ileana Ciuculete. Colegii, socati de moartea fulgeratoare a cantaretei

A pierit Ileana Ciuculete. Colegii, socati de moartea fulgeratoare a cantaretei

Cunoscuta solista de muzica populara – apreciata pentru muzica sa, dar si pentru firea vesela -a parasit scena vietii in mod fulgerator, la doar 59 de ani, lasand in urma, socati, colegii si apropiatii.

Cantaretii care au lucrat alaturi de Ileana Ciuculete si impreuna cu care au participat la diferite evenimente artistice spun ca nu stiau ca solista sa fi avut probleme de sanatate. Chiar si asa, din pacate, interpreta cu zeci de discuri si sute de piese compuse in repertoriu a pierit subit, rapusa, pare-se, de o ciroza hepatica galopanta.

Maria Carneci, Adriana Antoni, dar si Elena Merisoreanu – trei dintre colegele de breasla ale Ilenei Ciuculete au primit vestea cu mare tristete, povestind – in interventii la posturi TV – ca le vine greu sa creada ca solista s-a prapadit.

Ileana Ciuculete si-a gasit sfarsitul intr-o clinica privata din Capitala, in bratele barbatului cu care era casatorita de peste doua decenii.

sursa foto: Facebook/Ileana Ciuculete

author avatar
Cristina Stefan
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger