AcasăNewsA pierdut controlul volanului, a intrat într-o altă maşină şi de acolo...

A pierdut controlul volanului, a intrat într-o altă maşină şi de acolo în gard. Poliţiştii, şocaţi când au văzut câţi ani are şoferul

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident bizar a avut loc pe strada Geniștilor din municipiul Craiova. De fapt, ciudată a fost vârsta şoferului vinovat.

Un copil de doar 12 ani conducea noaptea, pe la ora 03:00, o maşină prin Bănie.

Alături de şofer, un alt pasager minor, de 13 ani

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un minor în vârstă de 12 ani, în timp ce conducea o mașină, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei și a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani.

Din impact, maşina condusă de puştiul de 12 ani a fost proiectată într-o alta parcată, iar ulterior în gardul unui imobil. În urma accidentului, au fost răniți minorul de 12 ani și un alt copil de 13 ani, pasager în mașină, aceștia necesitând îngrijiri medicale.

Dosar penal pentru şoferul minor

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru puştiul de 12 ani, pentru mai multe capete de acuzare:

  • săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă
  • conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Geniştilor către Aleea 2 Bechetului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani.

Din impact, autoturismul condus de minor a fost proiectat într-un autoturism parcat, iar ulterior în gardul unui imobil”, au precizat poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger